I helgen som gick genomförde vi, IFK Växjö, Quality Hotel Games i en begränsad och anpassad Corona-version. Årets QHG, kanske är den bästa någonsin i den tioåriga historien, åtminstone vad gäller kvalitén på resultaten i löpgrenarna. Sprakande insatser av Zion Eriksson, Falun på 200 m, Carl Bengtström, ÖIS på 400 m och inte minst Julia Wennersten, Ymer på 60 m häck. Svenska årsbästan duggade tätt och de aktiva var glada att ha någonstans att tävla.

Vi ser framemot att få se dessa tre aktiva och många fler om en månad då det är dags för inomhus-SM. De nuvarande restriktionerna är förlängda till den 9 februari och vi håller tummarna för att samhället efter dess åter öppnas upp. Vi vill ju helst ha fulla läktare när det är dags för SM i friidrott inomhus.

Biljettförsäljningen är öppen tillsvidare. Om nuvarande restriktioner med avstånd mellan sällskap om max åtta personer fortsätter gälla även över inomhus-SM kommer alla ni som redan köpt biljetter bli kontaktade för nya utspridda sittplatser.