Inomhus-SM

Vi kommer i dagarna tre få se Sveriges bästa friidrottare göra upp om SM-tecknen i Telekonsult Arena (läs mer om grenarna här). Dessutom kommer vi i Tipshallen på fredagen bjuda på diskustävling i världsklass. Daniel Ståhl och Simon Pettersson heter de två huvudpersonerna i denna tävling och båda två är laddade för att sätta nytt världsbästa och kanske kan vi dessutom få se världens första tävlingskast över 70 meter. Missa inte detta! Biljett till diskusen kostar 100kr och köps via tickster.com.

Kiosk

Vi har under inomhus-SM två stycken kiosker i Telekonsult Arena. I kiosken närmst publik entrén kan man köpa kaffe, dricka, fika, godis. I den kiosken bakom 60 metersmålet finns det utöver utbudet i den andra kiosken även hamburgare och korv, pastasallad och lasagne, baguetter och frallor.

Telekonsult Arena

Inomhus-SM i friidrott avgörs 2022 i, vad vi själva tycker, Sveriges bästa friidrottshall. Adressen är Hejaregatan 9 och det finns många parkeringar precis utanför arenan. Om du inte reser hit med bil finns det en busshållplats precis utanför Telekonsult Arena som heter ”Arenastaden norra”. Med buss nummer 4 (mot Flygplatsen Öjaby) tar du dig från Växjö Station till Telekonsult Arena på sju minuter. Tidtabell hittar du hos Länstrafiken Kronoberg.

Publikentrén till Telekonsult Arena hittar du på den östra kortsidan, mittemot innebandyarenan, Fortnox Arena.

Hitta i Telekonsult Arena under inomhus-SM

Arenastaden i Växjö

Välkommen till Inomhus-SM i Växjö 25–27 februari 2022!

Köpknapp